29. decembar 2022.29. dec 2022.
„Mladi Deda Mraz spasava novu godinu“
Novogodišnja predstava za decu u Šabačkom pozorištu

„Mladi Deda Mraz spasava novu godinu“

„Ja želim da zauvek verujem u Deda Mraza. Ali ne zbog poklona. Već zato što je on jedan od najpoznatijih predstavnika dobra i radosti na svetu. U svojoj mašti sam sigurna da je i njegova porodica isto takva“, ističe autorka predstave MA Senka Petrović
U Šabačkom pozorištu, 30. decembra biće premijerno izvedena Novogodišnja predstava za decu, „Mladi Deda Mraz spasava novu godinu“. Početak za zakazan za 18 i 19 časova. Predstava je namenjena deci koja veruju u magiju Nove godine i Deda Mraza.

Autorski tim:
Tekst, režija, scenografija, kostim, izbor muzike: Senka Petrović
Muzički saradnik:
Danilo Mihnjević
Dizajn plakata i lutke: Nenad Čikić


Da li ste se nekada zapitali kako izgleda porodica Deda Mraza? Oni sigurno imaju neke posebne običaje, igre i kućne poslove nego većina drugih ljudi.



Ova predstava vas vodi u kuću Deda Mraza, i to baš u trenutku kada se on priprema za najveći posao godine – delenje paketića svoj dobroj deci. Dođite da naučimo nešto novo o porodici Mraz. Obećavamo vam puno radosti, a ona je uvek lepša kada se podeli, poručuje autorski tim.

Igraju:
Snegoslav – Nikola Janošević
Baka Mraz – Deana Kostić
Deda Mraz – Strahinja Barović


- Ja želim da zauvek verujem u Deda Mraza. Ali ne zbog poklona. Već zato što je on jedan od najpoznatijih predstavnika dobra i radosti na svetu. U svojoj mašti sam sigurna da je i njegova porodica isto takva. No, kao i svaka porodica sigurno i oni imaju ponekad nesuglasice. Kao i svaka porodica oni imaju mnogo ljubavi jedni za druge. Porodica Mraz visoko ceni najlepše vrednosti, a to je u današnje vreme važnije nego ikada pre. Deda Mraz nas podseća na radostan, veseo, mio i lep način da treba biti dobar – dobar prema drugima, prema najbližima, prema prirodi, i prema sebi – ističe autorka predstave MA Senka Petrović.
M. Ž.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa