29. decembar 2022.29. dec 2022.

Čitaoci izabrali

Sudeći po rezultatima, poklonici karatea su bili najaktivniji, te su odneli pobede u pojedinačnim kategorijama, dok je Kajak klub „Zorka“, prethodne sezone bez glasa, sada slavio. Kod sportistkinja: A. Bojić 14, A. Vasić 13, G. Pešić i M. Poznanović po dva glasa, među sportistima N. Đuričić 13, B. Lagundžić 12, D. Arsić pet, O. Stojanović i M. Čajić po četiri, L. Dragojević 1. Kolektivi: KK Zorka 12, VK Šabac 10, RK Metaloplastika pet, AK Sprint tri. Devet glasača nije zaokružilo u sve tri kategorije svoje favorite, no gde je i jedna kategorija izabrana, kupon je važeći.

Ana Bojić
(KK Šabac Fuđimi)
sportistkinja Podrinja 2022. u izboru čitalaca



Ana je navikla poznavaoce karatea na uspehe u svim kategorijama. U prethodnoj godini je osvojila seniorsku bronzu na Evropskom prvenstvu kao deo kumite tima i na Svetskom u miks timu za borbe, a postala je, između ostalog i seniorski šampion Srbije u borbama.

Nenad Đuričić
(KK C. Zvezda)
sportista Podrinja 2022. u izboru čitalaca



Šabački fudokan borac osvojio je ove godine pet seniorskih srebrnih medalja na Evropskom prvenstvu u Riminiju i jednu bronzu, a potom je na samom kraju godine bio deo kumite tima za borbe koji je osvojio treće mesto na Svetskom prvenstvu u Poljskoj.

Kajak klub „Zorka“
kolektiv Podrinja 2022. godine u izboru čitalaca



Frekventnost kajakaških uspeha učinila je da se titule podrazumevaju u šabačkom kajaku, međutim svaka godina je novi izazov, jača konkurencija, ali Šapčani uspevaju da opstanu u vrhu. Zorka je ekipni seniorski šampion, juniorski, pionirski i sveukupni vicešampion, odnosno treći kadetski tim. Pojedinačno „zorkaši“ su osvojili 170 domaćih i dve međunarodne medalje, a Uroš Pavlović i Milan Đenadić su članovi stručnog štaba reprezentacije.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa