Инфо

29. децембар 2022.29. дец 2022.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД ПОДЕЛИО ПАКЕТИЋЕ ДЕЦИ ИЗ ОСЕТЉИВИХ ГРУПА

Дух солидарности и добре воље

Поводом новогодишњих и божићних празника, одлуком о правима и услугама социјалне заштите града Шапца прошле године обезбеђено је право на помоћ осетљивим групама становништва. Ове године је извојено 1.094.400 динара
У Соколском дому Центар за социјални рад (ЦСР) поделио је протеклог петка четристо новогодишњих пакетића деци из осетљивих група становништва.

- Циљ обезбеђивања права на новогодишње пакетиће доприноси правичности и једнаким могућностима за децу из осетљивих друштвених група.

Буџетом за 2023. годину град Шабац предвидео је 321 милион динара за реализацију шест права за 11 услуга из области социјалне заштите


На овај начин градимо дух солидарности и показујемо добар пример комуникације између установа и организација у локалној заједници, истакла је Биљана Мркоњић, директорка ЦСР.

Поводом новогодишњих и божићних празника, одлуком о правима и услугама социјалне заштите града Шапца прошле године обезбеђено је право на помоћ осетљивим групама становништва. Ове године је извојено 1.094.400 динара.

Фото: Глас Подриња


- Сви се трудимо да у овом периоду године обрадујемо наше најмлађе и жеља нам је да сваки малишан у нашем граду осети радост новогодишњих и божићних празника. Центар за социјални рад поделио је пакетиће деци из материјално угрожених породица, оној која су под старатељском заштитом и деци која се налазе у отвореној заштити. Данашња акција је показатељ добре сарадње Града и ЦСР, нагласила је Јелена Милошевић, члан Градског већа.

Новогодишњу атмосферу у Соколани дочарао је „Театар Вожд“ .
М.Ф.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa