Инфо

29. децембар 2022.29. дец 2022.

Читаоци изабрали

Судећи по резултатима, поклоници каратеа су били најактивнији, те су однели победе у појединачним категоријама, док је Кајак клуб „Зорка“, претходне сезоне без гласа, сада славио. Код спортисткиња: А. Бојић 14, А. Васић 13, Г. Пешић и М. Познановић по два гласа, међу спортистима Н. Ђуричић 13, Б. Лагунџић 12, Д. Арсић пет, О. Стојановић и М. Чајић по четири, Л. Драгојевић 1. Колективи: КК Зорка 12, ВК Шабац 10, РК Металопластика пет, АК Спринт три. Девет гласача није заокружило у све три категорије своје фаворите, но где је и једна категорија изабрана, купон је важећи.

Ана Бојић
(КК Шабац Фуђими)
спортисткиња Подриња 2022. у избору читалаца



Ана је навикла познаваоце каратеа на успехе у свим категоријама. У претходној години је освојила сениорску бронзу на Европском првенству као део кумите тима и на Светском у микс тиму за борбе, а постала је, између осталог и сениорски шампион Србије у борбама.

Ненад Ђуричић
(КК Ц. Звезда)
спортиста Подриња 2022. у избору читалаца



Шабачки фудокан борац освојио је ове године пет сениорских сребрних медаља на Европском првенству у Риминију и једну бронзу, а потом је на самом крају године био део кумите тима за борбе који је освојио треће место на Светском првенству у Пољској.

Кајак клуб „Зорка“
колектив Подриња 2022. године у избору читалаца



Фреквентност кајакашких успеха учинила је да се титуле подразумевају у шабачком кајаку, међутим свака година је нови изазов, јача конкуренција, али Шапчани успевају да опстану у врху. Зорка је екипни сениорски шампион, јуниорски, пионирски и свеукупни вицешампион, односно трећи кадетски тим. Појединачно „зоркаши“ су освојили 170 домаћих и две међународне медаље, а Урош Павловић и Милан Ђенадић су чланови стручног штаба репрезентације.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa