29. decembar 2022.29. dec 2022.
SEDMA REDOVNA SEDNICA SO VLADIMIRCI

Zajedničkim snagama u bolje sutra

I ovo poslednje skupštinsko zasedanje u 2022.godini obilovalo je značajnim pitanjima po život Lokalne samouprave a na boljitak žitelja Opštine Vladimirci. Prvo je potvrđen mandat Dejanu Markoviću iz Mrovske sa liste „Ivica Dačić“ Socijalistička partija Srbije, Jedinstvena Srbija – Dragan Marković Palma.

U odborničkim pitanjima i inicijativama, prvo je Mileta Jeličić iz Vukošića čestitao predstojeće praznike da bi u istom duhu ovu sednicu zaključili i predsednik opštine Goran Zarić i čelni čovek SO Rade Kovačević. Zarić je uz dobro zdravlje i svaki uspeh u radu iskazao želju za više investicije u narednoj godini i da se dodatno učini sve za bolje dane u životu opštine te da se manemo kritika van institucija pošto su vrata predsednika opštine svima otvorena za korektan dijalog pošto ova garnitura ima mandat da opravda poverenje građana Opštine Vladimirci. Napokon u razgovorima se nalaze rešenja a već prvi zadatak biće očekivano čišćenje snega. A da sve primedbe i predlozi dolaze na adresu gde treba a ne na neprimerene adrese uz ponovljene čestitke povodom praznika a u istom duhu je govorio i predsednik SO Rade Kovačević.


Usvojen je potom peti rebalans budžeta opštine za 2022. godinu, zatim izmene kadrovskog plana zaposlenih u opštinskoj upravi i predlog odluke o opštinskoj upravi Opštine Vladimirci. Bilo je govora a potom je usvojen i predlog odluke o izmeni i dopuni odluke o opštinskim i nekategorisanim putevima na teritoriji opštine.

Usvojen je i predlog rešenja o davanju subvencija na izmenjeni poseban program korišćenja subvencija iz budžeta opštine za 2022.godinu a za JKP „Izvor“ kao i predlog rešenja o davanju saglasnosti na cenovnik komunalnih usluga koje pruža JKP „Izvor“ Vladimirci – prečišćen tekst. Uobičajeno zasedanje je završeno odborničkim pitanjima i predlozima.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa