29. decembar 2022.29. dec 2022.
Zariću kormilo stranke
IZBORNA SKUPŠTINA OPŠTINSKOG ODBORA SRPSKE NAPREDNE STRANKE
VLADIMIRCI

Zariću kormilo stranke

Rad skupštine protekao je u jednoglasnom izboru za predsednika opštinskog odbora srpske napredne stranke Gorana Zarića a u obimnoj biografiji delegati su saznali za impresivno obrazovanje Zarića i da vrh stranke stoji iza njegovog rada očekujući i da nadalje bude tako. Sam Zarić je uz zahvalnost istakao da naprednjaci ne znaju nego ići napred a da njega ovo jednodušno poverenje obavezuje da bude prvi među jednakima koji će izneti ne mali teret očekivanja svih
U prepunoj sali Doma kulture održano je svečano izdanje izborne skupštine. Skup su svojim prisustvom, uz salve odobravanja delegata uveličali koordinator za Opštinu Vladimirci Branislav Malović i članovi glavnog odbora stranke Boban Birmančević, Vladan Sekulić, Željko Marjanović i Jovan Milutinović.

Skupština je otpočela rad uz himnu stranke „Tamo daleko“ koju je uz pratnju na klaviru u izvođenju Emilije Jovišević maestralno otpevao profesor Miloš Gašić solista hora RTS-a , duboki bas, raskošno donoseći na uvid talenat ponet sa ovih prostora, impresivnih dometa.

Sam rad skupštine protekao je u jednoglasnom izboru za predsednika opštinskog odbora srpske napredne stranke Gorana Zarića a u obimnoj biografiji delegati su saznali za impresivno obrazovanje Zarića i da vrh stranke stoji iza njegovog rada očekujući i da nadalje bude tako.

Goran zarić, predsednik opštinskog odbora SNS u Vladimircima: Naprednjaci znaju ići samo napred


Sam Zarić je uz zahvalnost istakao da naprednjaci ne znaju nego ići napred a da njega ovo jednodušno poverenje obavezuje da bude prvi među jednakima koji će izneti ne mali teret očekivanja svih. Pred dolazeće praznike poželeo je svako dobro od zdravlja do ličnih planova stavljajući boljitak opštine na prvo mesto i pun doprinos opštinskog odbora stranke koja mu je dala poverenje da iznese nimalo lako breme a zarad građana Opštine Vladimirci, uz salve odobravanja.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa