27. april 2023.27. apr 2023.
Foto: KK "Taur"

Foto: KK "Taur"

KUP SRBIJE U PRESKAKANjU PREPONA

Jovana Arsenović trijumfalno drugog dana Kupa Srbije

Kup Srbije u preskakanju prepona održan je proteklog vikenda na terenima Konjičkog centra Horseland u Šimanovcima. Tokom dvodnevnog takmičenja, najbolji rezultat za KK „Taur“ postigla je Jovana Arsenović sa grlom Tajana, kada je u trećoj brzinskoj utakmici osvojila zlatnu medalju. Ovaj uspeh dobija još više na značaju, ako se uzme u obzir da je ovo bio najteži parkur u Jovaninoj dosadašnjoj karijeri.

Foto: KK "Taur"


Čitaoci “Glasa Podrinja” su imali prilike da nedavno čitaju o Jovani povodom osvajanja drugog mesta na Republičkom takmičenju učenika iz oblasti veterinarske medicine. Ovaj uspeh, kao i kontinuirana posvećenost školovanju, preporučili su je za kandidata za đaka generacije- kažu u SPŠ.


Istog tog dana, Ognjen Janković i King nisu imali sreće i bili su isključeni zbog pada jahača. Naime, King se okliznuo pri odskoku i Ognjen nije uspeo da se zadrži u sedlu.

Foto: KK "Taur"


Aleksandra Stanojević sa Lalom i Ognjen Janković sa Kadateom, osvojili su zlatne medalje, prvog dana takmičenja za Kup. U prvoj utakmici za KK „Taur nastupala je Kira Stupar sa In my Dream i isključena je zbog dve neposlušnosti grla. U četvroj utakmici, Ognjen Janković se takmičio sa Kingom, i sa jednim rušenjem, odnosno četiri kaznena poena zauzeo sedmo mesto u konkurenciji od 30 takmičara.
G.P.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa