22. jun 2023.22. jun 2023.
TREĆI TRKAČKI DAN NA ŠABAČKOM HIPODROMU

Održano devet trka

Treći trkački dan na Šabačkom hipodromu održan je protekle nedelje. Na programu je bilo čak devet galopskih trka.

Trka dana bila je pretposlednja tog dana - „Stari srpski derbi“ koji se trčao na 2.000 metara, a nadmetala su se četvorogoda grla. Pobednik je bio UNCS sa Đorđem Perovićem u sedlu. Bila je to još jedna pobeda grla Novopazarca Almina Alića u Šapcu i trenera Tamare Šendeković. Drugo mesto zauzeo je Berrygar u vlasništuvu Jukovića i sa trenerom Duškom Pajić, cokej je bio Goran Mešetović.
Treća je kroz cilj prošla Olimba Katarine i Jovane Milošević, sa Tikom Vujković u sedlu, a u treningu kod Duška Pajića. Četvrta je stigla Mistic Bel u vlasništvu i treningu kod Šendekovića, sa džokejom Milanom Konkoljem.

Veliku pažnju izazvala je i trka „Omice i ždrepci“ za trogoda grla, na 2.000 metara. Pobedu je odneo Caravaggio Šendekovića, sa džokejom Đorđem Perovićem. Drugi je kroz cilj prošao Fiery Bond Milosava Lazića, u treningu kod Tamare Šendeković, sa Milanom Konkoljem u sedlu. Treće mesto zauzela je Platea Sur Aškovića, koju trenira Tika Vujković, a u sedlu je bio Radovanović. Čestvrta je bila Shiny Star Janka Opavskog, koji je i trer grla kog je u ovoj trci jahao Manav.

Kao prva trka dana trčan je „Memorijal Luke Lazarević“, a pobedu u ovoj trci odneo je Elenor King vlasnice Slavice Velimirović, sa trenerom i džokejom Tikom Vujkovićem.
Chattri braće Skrijelj pobedio je u trci „Posavotamnava Jedan“. Jahao ga je Aleksa Šašić, a trenirala Tamara Šendeković.

on Black Smajevića odneo je pobedu u trci „Posavotamnava Dva“. Trenerirao ga je i jahao Tika Vujković.
Pobednik trke „Sava“ bio je Yoyoba štale Pit bul. Trenirao ga je Uglješić.
Lune Miletin štale Champion pobedio je u trci „Pocerina Dva“. Trenirao ga je Vasić, a jahao Đorđe Perović.
Pobedu u trci „Mačva“ odnela je Keep Queally štale Pit bul. Trenirao ju je Uglješić, a jahao Kristijan Mustafić.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa