29. jun 2023.29. jun 2023.
Kapiten Mačve: I. Ristivojević

Kapiten Mačve: I. Ristivojević

FUDBAL: FK MAČVA

U Šapcu do 10. jula

Slovenija najvažniji deo priprema. Igrači imali individualni plan rada. Odmah rad uz loptu, uz jačanje fizičke spreme. Prelazni rok na početku
Pripreme za novu, treću sezonu u nizu u Prvoj ligi šabačke Mačve zvanično su statrovale. Na prvoj prozivci trenera Ivana Kurtušića pojavila su se 24 igrača i petorica čuvara mreže. Nisu svi članovi Mačve, sedam igrača i četri golmana su na probi u Pocerskoj. Produžen odmor su dobili Pavle Radunović i Aleksandar Popović.

Igor Bašić je napustio Mačvu, Đorđu Beliću je ugovor istekao, a iako u klubu nisu potvrdili, golman Filip Samurović je prema natpisima u više medija na pragu Čukaričkog. Luka Nikolić se vratio sa pozajmice u redove beogradskog tima. Novih imena još nema, ali je prelazni rok u početnoj fazi.

- Osim Belića svi igrači su ugovorom vezani i situacija je pod kontrolom. Ovo je prvo okupljanje ovog leta, ali su igrači imali individualni plan rada. Devetog jula igramo protiv Marsonije, dan kasnije putujemo u Sloveniju, očekuju nas četiri pripremna meča – istakao je Kurtušić.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa