29. jun 2023.29. jun 2023.
Otkazani letnji planovi
FUDBAL: SU DELKE FUDBAL

Otkazani letnji planovi

Sve manifestacije koje je Sportsko udruženje „Delke fudbal“ planiralo za jun i jul su otkazane. Neće biti Revije fudbala za igrače od 18 do 23 godine, niti planiranih revijalnih utakmica, događaja posvećenih preminulim Dušanu Trbojeviću i velianima koji nisu sa nama iz naše područja, odnosno edukacija za trenere i sudije najavljene i u Glasu Podrinja.

-Nismo dobili dozvolu za korišćenje terena u Bogatiću i nismo u mogućnosti da realizujemo planirano. Početkom godine smo se odrekli sredstava iz opštine, više nismo korisnici. Kako nije bilo odgovora na pozive za susretom sa rukovodstvom Opštine, doneli smo odluku da otkažemo sve – pojašnjava osnivač Udruženja, fudbalski trener, nekadašnji golman i arbitar Miodrag Delić, ali dodaje i da ovo nije kraj Udruženja, već novi početak od pete godišnjice rada.



-Fudbal je moj život i imam podršku prijatelja i saradnika da trajemo i dalje. Uspeli smo da dovodimo velikane, da dolaze najveća imena našeg fudbala. Novi plan je da dva puta godišnje okupljamo selekciju sastavljenu od sportskih prijatelja, estradnih umetnika, vojnika, policajaca, svih koji žele da pomognu. Bićemo na raspolaganju za humanitarne događaje, promociju sporta, fudbala, gde god nas pozovu, a već ima interesovanja u Srbiji i inostranstvu. Revije i afirmacija mladih ostaju za inostranstvo – zaključuje Delić.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa