29. jun 2023.29. jun 2023.
Opština darovala novu stolariju
UDRUŽENjE PENZIONERA OPŠTINE VLADIMIRCI

Opština darovala novu stolariju

Iz Vladimiraca stiže i nova lepa priča u kojoj je Lokalna samouprava prepoznala šta tišti Udruženje penzionera i pomogla da se uslovi za rad i druženje učine boljim.

Predsednik udruženja Mirko Lazarević zadovoljno ističe zahvalnost na pomoći i do u detalje pojašnjava da je za njih nemerljiva. Skoro pola miliona dinara izdvojeno je da se zameni dotrajala stolarija novom i najkvalitetnijom i to sedam vrata i pet prozora u Vladimircima, a u Debrcu uz ulazna vrata i dva manja prozora.

Iz udruženja najavljuju i skorašnje izlete, eksurzije i druženja te brojne nabavke, od uglja koja je skoro završena preko ogrevnog drveta čiju je nabavku omela obilna kiša uz očekivanja da će to uskoro biti prevaziđeno. Uz druge brojne nabavke i povoljnosti iz udruženja ističu i zahvalnost Crvenom krstu opštine koji je uvek tu da pritekne u pomoć još jednom ističući nemerljivu pomoć opštine, koja opet time pokazuje koliko brine o svojim penzionerima.


Zablistale su prostorije udruženja ali tu nije kraj. Čelni dvojac Lokalne samouprave, predsednik opštine Goran Zarić i SO Rade Kovačević najavili su i nabavku kancelarijskog nameštaja, stolova i stolica za klub penzionera a trenutno su u toku radovi posle ugradnje na molerskim i drugim poslovima.
S.K.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa