6. jul 2023.6. jul 2023.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Grupa „Kafanica“ promovisala novu pesmu i spot „Samo ti“

Grupa „Kafanica“ je prošle srede u restoranu „Brod Amfora“ promovisala novi spot i pesmu „Samo ti“. Reč je o šabačkom pop sastavu koji je na muzičkoj sceni desetak godina i broji pet članova: Luka Vitorović i Tatjana Jovanović (vokali), Aleksandar Božić i Aleksandar Pupovac (klavijature) i Đorđe Đerić (gitara).

-Ovo nam je treća autorska numera i svaku smo do sada ekranizovali. Napisao sam ljubavnu pesmu koju sam, na predlog koleginice Tanje, pretvorio u duetsku. Iako je balada, pozitivna je priča o uzvraćenoj ljubavi. Ja potpisujem melodiju i tekst, dok je Aca Božić zadužen za aranžman, Aca Pupovac i Tatjana su svirali i učestvovali u celom procesu, a Đorđe Đerić je režirao spot. Deo spota smo snimali u Šapcu, u restoranu „Mali Balkan“, a deo na Zlatiboru- navodi pevač Luka Vitorović.

Bend „Kafanica“ na nastupima izvodi sve muzičke žanrove, ali im je autorski najbliži pop zvuk. Napravili su, kako kaže, i „mali izlet“ sa jednom numerom koja je više „kafanska“. Gosti, kolege, prijatelji, novinari, uživali su u dobroj atmosferi. Na promociji su, pored nove, izvođene i stare pesme, kao i obrade drugih hitova, a muziku je puštao i di- džej Boki.
D.D.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa