6. jul 2023.6. jul 2023.
Svečanost za vukovce i đake generacija
OPŠTINA VLADIMIRCI

Svečanost za vukovce i đake generacija

Predsednik opštine Goran Zarić je upriličio prijem za najbolje učenike, njihove roditelje i prosvetare. U prijatnom druženju čelni čovek opštine je uz čestitke istakao da zahvalnost ide na adresu i roditelja i prosvetara i uz želju da školarci nastave putem učenja i istrajnosti. Da pritom stignu do cilja a potom se vrate u svoju opštinu da pomognu napretku sredine u kojoj su ponikli. Prigodne knjige i vaučere dobili su uz napomenu da je Lokalna samouprava učinila sve da uveća nagrade pa su vukovci dobili po 25. 000 a đaci generacija po 50. 000 dinara.

Iz OŠ „Žika Popović“ đak generacije je bila Sofija Živanović a nosioci Vukove diplome Ana Mirković, Dana Marković i Jana Tomić, iz OŠ „Jovan Cvijić“ đak generacije je Mina Milijančević a vukovci Aleksandra Popović i Sofija Petronić, dok je đak generacije u Posavotamnavskoj srednjoj školi sa Domom učenika bio Slađan Nikolić.

Najbolji su u glas zborili da im je želja da nastave školovanje i opravdaju brigu i roditelja i opštine a da se potom vrate u svoju matičnu sredinu koja im je rodni dom i spoznaja vrednosti učenja i upornosti.
S.K.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa