6. jul 2023.6. jul 2023.
Udruženje žena “Ljiljan”Šabac

Udruženje žena “Ljiljan”Šabac

Udruženje žena “Ljiljan”Šabac

Održani 24. susreti žena u Šapcu

Posle kraće pauze nastavljeno je organizovanje susreta žena sa pesmom i igrom. Organizator ovog susreta bilo je Udruženje žena “Ljiljan” Šabac.

Susretu je prisustvovalo preko 200 žena iz 15 gradova Srbije i Republike Srpske. Na ovaj način udruženje realizuje programske aktivnosti i sprovodi saradnju sa srodnim organizacijama povezujući se kroz prijateljstvo i humanitarni rad. Sa jednim brojem gradova iz Srbije i Republike Srpske 2016. godine potpisana je i povelja prijateljstva i od tada je saradnja kontinuirana, posete redovne a uključuju se i novi članovi koji neguju dar prijateljstva.

U programu je učestvovala plesna grupa “Ines” koreografa Ane Todorović, kao i Mihailo Isailović, učenik 4. razreda harmonike u klasi prof. Mladena Kaličanina. Organizovana je i humanitarna lutrija od koje će prihod, po rečima Ljiljane Milošević predsednice Udruženja žena, biti usmeren u humanitarne svrhe kao i prethodnih godina.

Održavanje manifestacije pomogli su brojni sponzori a najveći je udeo samih članica udruženja.
Narednog vikenda Udrženje žena organizuje dvodnevni izlet za članice u Vojvodinu, Kikinda, Bečej-Palić, sa ciljem druženja i upoznavanja istorijskog nasleđa tog dela Srbije.

Druženje uz pesmu i igru, proteklo je u veseloj i prijateljskoj atmosferi, uz čestitke članica udruženja i predstavnika grada Šapca i želju da se češće družimo, a gosti su i ovoga puta poneli najlepše utiske i uspomene iz našeg lepog grada.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa