17. avgust 2023.17. avg 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Asfaltiran Kostadinovića put

Protekle sedmice asfaltiran je Kostadinovića put. Deonica duga 1.760 metara spojila je ovu ulicu sa Šumadijskom Ukupna vrednost radova bila je 30 miliona dinara, dok je izvođač firma “Jugokop Podrinje”.

-Kostadinovića put nam je mnogo godina u nazad “rak rana”. Da će biti sređen obećavao je i prethodni savet mesne zajedinice, ali evo danas smo dočekali da se odužimo ovim ljudima, zahvaljujući sredstvima koje smo dobili delom od grada, a delom od republike- istakao je zamenik predsednika MZ “Jevremova” Čedomir Blagojević.

Njegove reči potvrdio je i gradonačelnik Šapca, dr Aleksandar Pajić:

-Sve što smo obećali ljudima ispunjavamo. Žitelji ove ulice su bili nadomak grada, a uslovima života tako daleko od njega. Danas se u Kostadinovića ulici napokon crni asfalt, što znači bolji život za oko 40 domaćinstava. Posle ovih radova nastavljamo sa radovim na četiri ulice u Kasardkim livadama, platou ispred Doma. Smatram da je izvođač radova “Jugokop Podrinje”, obavio dobar posao i očekujemo danas, sutrea završetak radova dužine od 1.760m, širine 3 metra, a u narednom periodu ćemo uraditi sve ono što je predviđeno projektom- istakao je gradonačelnik Šapca.

-Ovde su bile velike rupe, kad padne kiša nije moglo peške da se prođe, tako da hvala messnoj zajednici, gradu Šapcu, Državi. Ovo je veliki napšredak za našu ulicu. Nadamo se da će biti još bolje- rekao je sugrađanin Dragan Kostadinović.

Najnoviji broj

18. jul 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa