17. avgust 2023.17. avg 2023.
ČETVRTA REDOVNA SEDNICA SO VLADIMIRCI

Nebojši Radoviću kormilo JKP „Izvor“

U ekspeditivnom radu donete su značajne odluke na četvrtom okupljanju odbornika u tekućoj godini. Od odluke o povećanju naknade za rad u odborima javnih preduzeća uz napomenu da nije menjana od 2015. godine. Usvojen je izveštaj o radu opštinskog veća za drugi kvartal ove godine.

Data je saglasnost na cenovnik komunalnih usluga koje pruža JKP „Izvor“, prečišćen tekst, a reč je o udarnim rupama i košenju površina o kojima brine JKP „Izvor“. Pošto je Nenad Ilić podneo ostavku na čelno mesto u JKP „Izvor“ konstatovan je prestanak mandata a na njegovo mesto došao je dokazani kadar, građevinski inženjer Nebojša Radović:

Odbornik Prodan Arnautović je uz čestitke Nebojši Radoviću na izboru poželeo da tu dugo ostane ali i pokrenuo inicijativu da se zapušteni vodovod u Debrcu, tehničke vode, uredi i vrati u pogon pošto je izvor Dućevac zavidnog kapaciteta a taj kraj kuburi sa vodom pa bi aktiviranje izvora bio blagodet za mnoge, uz očekivane pomake i rešenja u putnoj mreži. Sanja Đuričić se pridružila čestitkama i istakla da je reč o vrhunskom stručnjaku i dokazanom u radu JKP „Izvor“, a uz Nebojšu Radovića reči hvale su stigle i na adresu predsednika SO Rada Kovačevića. Na vođenju i ove sednice kao dokaz da sloga u radu može sve. Sve je zaokružio sam Kovačević saopštivši da će uskoro u Vladimircima raditi i javni beležnik i da se otvaraju četiri radna mesta što Lokalnoj samoupravi znači nemerljivo.


- Zahvaljujem na poverenju i obećavam uz saradnju sa Lokalnom samoupravom pun doprinos u radu ovog kolektiva, rekao je Radović.

Prestali su mandati članovima školskog odbora Posavotamnavske srednje škole i izabrani novi uz redovna odbornička pitanja i inicijative.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa