17. avgust 2023.17. avg 2023.
N. Tešić (foto: ARKUS)

N. Tešić (foto: ARKUS)

RUKOMET: ŽRK MEDICINAR

Poverenje u mladost

Kao i u prethodnih nekoliko sezona šabački Medicinar će se i u predstojećoj osloniti na mlade snage i rukometašice ponikle u klupskoj školi uz nekoliko novih imena. Za sada ekipu su napustiče četiri rukometašice, a u toku su pregovori sa alternativama.

-U ekipi više nisu Tamara Kojić, sestre Petrić, Emilija i Helena, dok je Ivana Cvetinović trudna i naravno ne može igrati u narednoj sezoni. Novih imena će svakako biti, imamo opcije, razgovaramo, a javnost ćemo obavestiti kada budu ugovori potpisani – ističe trener Nenad Tešić.

Medicinar će i u narednoj sezoni. između ostalih, imati standarne juniorske reprezentativke: Aleksandru Vasić, Tamaru Mandić (povremene i seniorske reprezentativke), Nevenu Radić, članicu šeste kadetske selekcije Evrope Ivu Lacković, kao i najuspešniju reprezentativku u istoriji kluba Anu Radović. Ambicije su slične prethodnoj sezoni.

-Primarni cilj je siguran opstanak, ali i prethodna sezona je pokazala da smo lako mogli i do plej ofa. Slično razmišljamo i ove sezone, nadam se da ćemo ponovo prijatno iznenaditi – dodao je Tešić.
Kompletne pripreme će biti u Šapcu, uz pripremne mečeve. Prvi je već u subotu protiv Srema. Prvenstvo startuje 16/17. septembra kada u halu Zorka dolazi Bekament.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa