17. avgust 2023.17. avg 2023.
FUDBALSKI MEMORIJAL LEGENDAMA KLUBA DOBRAVA U VUKOŠIĆU

Pehar pobednika domaćinu

Proteklog vikenda FK „Dobrava“ iz Vukošića je upriličio memorijalni turnir u sećanje na legende kluba koji živi 73.leto. Predsednik kluba Vladimir Jovanović- Brca pojašnjava:

- U želji da se ne zaborave legende koje nisu sa nama istakao bih Miroslava i Miletu Kuzmanović, Miodraga i Nikolu Brkić, Dula Kosanića, Slavka Veličkovića i zadovoljstvo mi je što su članovi njihovih porodica sa nama.

Prvog dana turnira Torpedo iz Tabanovića je posle regularnih 2:2 pobedio na penale tim Zablaća dok je domaća Dobrava do nogu potukla Jelen iz Jelenče rezultatom 4:0. U borbi za treće mesto Jelen je bio bolji od Zablaća rezultatom 2:1 da bi u finalu domaći se dobro pomučili i osvojili pehar golom Siniše Stevića koji je poneo epitet najboljeg, Dušan Todorović je bio najbolji strelac, oba iz redova Dobrave a najbolji golman je bio Novak Starčević iz ekipe Torpeda.

Pehar pobedniku i najboljima je uručio po mnogima najbolji igrač svih vremena u FK Dobravi Milorad Jeličić Mićara. Utakmice je sudio Milan Jakovljević Limar.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa