Info

12. oktobar 2023.12. okt 2023.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Kupoprodajna izložba PU „Naše dete“

Pešačku zonu u centru grada ispred pošte prošlog četvrtka ispunili su štandovi i dečji osmesi, koji su i sami postali zaštitni znak kupoprodajne izložbe. Četvrti dan Dečje nedelje u kalendaru Predškolske ustanove „Naše dete“ tradicionalno je rezervisan za druženje sa sugrađanima kako bi im predstavili šta vredne ruke mališana mogu da naprave.

Foto: "Glas Podrinja"


- U Dečjoj nedelji smo malo više upućeni na zajedničko druženje, jedni na druge, mnogo se radujemo ovoj manifestaciji. Ovo je prilika da sugrađani pogledaju šta radimo u našem vrtiću zajedno sa decom, roditeljima. Deca su po prirodi vrlo kreativna bića i svakodnevno podsticanje kreativnosti u vrtiću, potpomognuto snagom roditelja i vaspitača, doprinelo je da na ovoj kupoprodajnoj izložbi ti produkti budu što lepši, uočljiviji. Ovo je dan kad se ceo grad druži sa našom ustanovom i kad je naša ustanova otvorena prema gradu. Učestvuju svi vrtići sa gradskog područja. Ove godine smo odlučili da vrtići na seoskom području izložbe prirede u svojim mestima, da damo doprinos i tim sredinama, da ne bude da smo zapostavili seosko područje, jer je ovo manifestacija koja može da se realizuje na svakoj lokaciji- istakla je direktorka Predškolske ustanove „Naše dete“ Sandra Mićić.

Foto: "Glas Podrinja"


Posvećene pripreme za jedan od najradosnijih dana u godini počele su posle Čivijaškog karnevala, a rezultati su vidljivi. Šarenilo, lepota i kreativnost na tezgama oličenje su posvećenosti i truda roditelja, vaspitača i dece. Bogat program Dečje nedelje obeležili su školica folklora, maskenbal, posete muzeju, biblioteci, drugim osnovnim školama, a za završetak manifestacije, sportske aktivnosti.
D.D.

Najnoviji broj

9. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa