25. januar 2024.25. jan 2024.
J. Dragosavljević prethodne sezone

J. Dragosavljević prethodne sezone

RUKOMET: SUPER LIGA (Ž)

Gostovanje fenjerašima

Veče golmana u Zorki. Gezović fantastična, Vasiljković neverovatna. Loš start drugog poluvremena sve rešio. Realnije protiv Vojvodine
Inđija je svakako kvalitetnija i iskusnija ekipa od Medicinara, a u subotu uveče je bila kompletnija što je rezultat morao da isprati. Gezović je bila odlična na golu, Vasiljković na drugoj strani neverovatna, no posebno u napadu osetio se nedostatak Ane Radović i Tamare Mandić. Sve je odlučeno serijom 4:0, odnosno 7:2 gošći na startu drugog poluvremena. Uz sve domaće nisu iskoristile pet od šest sedmeraca.

Medicinar – Železničar (I) 24:29 (12:14)
Hala „Zorka“: Gledalaca: 300. Sudije: I. Kolavčić (N. Beograd) i B. Kolavčić (Zemun). Sedmerci: Medicinar 6(1); Železničar 6(4). Isključenja: Medicinar 6; Železničar 8 minuta.
MEDICINAR: Jovanović 4, Obradović, Ilić, Radić 3, A. Vasić 7(1), Lacković 5, Gezović (15 odbrana), T. Vasić 2, Cvejić, Blagojević 2, Stević, Dragosavljeić 1, Lukić, Vuksanović.
ŽELEZNIČAR: Čavrić 1(1), Vujinović 4, Obrenović 4(3), Tabak 5, Avramović 5, Todorovski, Lovrić, Kovačić 1, Kocić 4, Otašević, Činku, Jovanović, Bakša 2, Agbaba 3, Šindrić, Vasiljković (22 odbrane).


Medicinar je miran, siguran u gornjem delu, a uz mnogo više ambicija putuje u Novi Sad u subotu i meč gde s bodovima ojačava pomenuti mir. Domaća Vojvodina ne zna za pobedu od starta sezone, imaju samo jedan bod i nemaju izbora. Po imenima ekipa je kvalitetnija nego što govore rezultati. Najjači deo je bekovska linija: Drinić, Todorovski, Aćimović uz Lanu Mijailović, izdanak škole Medicinara.



-Imali smo problema sa virusima i povredama tokom priprema. To se odrazilo na rezultat protiv Železničara, ali mi nastavljamo dalje i očekujemo bolje igre i rezultate – rekao je trener Nenad Tešić.

Četiri godine Medicinar nije pobedio u Novom Sadu. Jesenas je prekinuo loš niz protiv Novosađanki generalno, a sada je prilika da to učini na gostovanju.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa