11. april 2024.11. apr 2024.
Foto: "Glas Podrinja"

Foto: "Glas Podrinja"

Na Trgu šabačkih žrtava i u sali hotela „Sloboda“

Održan sedmi Nika fit day

Šabac je ugostio više od 50 timova širom Evrope i oko 400 vežbača
Na Trgu šabačkih žrtava i u sali hotela „Sloboda“, pod pokroviteljstvom Grada Šapca, i ove godine, sedmi po redu, Nika fit day ugostio je više od 50 timova širom Evrope i oko 400 vežbača. Šabac i studio „Nika fitness“ i ovaj put su opravdali nezvanični epitet najboljeg domaćina u Jugoistočnoj Evropi.

Foto: "Glas Podrinja"


Centralni deo programa i ove godine zauzeo je Zumba master klas.

Foto: "Glas Podrinja"


-U sklopu same manifestacije tradicionalno smo snimili najnoviju koreografiju na šabačkom trgu. Imali smo master klasove, radionice, edukacije kao i do sada i najpopularniji master klas u Jugoistočnoj Evropi. Stigli su nam timovi čak iz Nemačke, Italije, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Crne Gore, cela Srbija, kao i Rumunija, Makedonija i zahvalna sam svima koji su izdvojili vreme i energiju da nam se pridruže- rekla je organizatorka Sanja Nikšić.
Ona je dodala da je manifestacija prepoznata širom Balkana, te da dobijaju pozive da nešto slično organizuju i u drugim zemljama.

Grad Šabac pruža podršku i rekreativnim sportistima, istakao je zamenik gradonačelnika Milan Mačvan.

Foto: "Glas Podrinja"


-Velika manifestacija, sa više od 400 učesnika i više od 50 timova sa svih strana Srbije i Evrope. Zadovoljstvo mi je što smo danas domaćini. Zahvaljujem se i Sanji na njenoj energiji da Nika fit day bude sve veći i uspešniji- podvukao je Mačvan.

Tokom dva dana vikenda učesnici su uživali u brojnim sadržajima koji promovišu sportsku rekreaciju, fitnes, zdrave stilove života, ali i podstiču dobro raspoloženje.
D.D.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa