Инфо

16. новембар 2017.16. нов 2017.
ОДЛУЧУЈЕ О ТРОШЕЊУ ДВА МИЛИОНА ДИНАРА
ЈЕВРЕМОВАЦ:

ОДЛУЧУЈЕ О ТРОШЕЊУ ДВА МИЛИОНА ДИНАРА

На гласању 3. децембра мештани Јевремовца одлучиваће о трошењу два милиона динара. Тај износ довољан је за прву фазу радова за изградњу амбуланте у њиховом месту. Управо ће изградња амбуланте бити предлог на гласачким листићима о којем ће грађани одлучивати.
Председник Месне заједнице “Јевремовац” Милан Васић оцењује да постојећа амбуланта дуги низ година ради у неусловним просторијама и да ће се изградњом нове обезбедити боља здравствена заштита мештана.
-Месна заједница ће уз помоћ града обезбедити плац који је на адекватном месту, у центру где и приличи да буде нова амбуланта, наш предлог за инвестирање новца у 2018. години је изградња прве фазе амбуланте. Имамо много приоритета у Јевремовцу, поред амбуланте, важно нам је и да уредимо центар, пешачке стазе, паркинг, каже Васић.
Он је позвао све мештане Јевремовца који су уписани у списак за гласање да 3. децембра изађу на гласање и искористе своје право да одлучују о начину трошења новца из буџета Месне заједнице. Сви пунолетни грађани приградских и сеоских месних заједница имају могућност до 1. децембра да се упишу у списак за гласање у месним канцеларијама.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa