Инфо

23. новембар 2017.23. нов 2017.
ПРИОРИТЕТ БАЛОН САЛА
ЗМИЊАК И СКРАЂАНИ

ПРИОРИТЕТ БАЛОН САЛА

Мештани Змињака и Скрађана на гласању 3. децембра одлучиваће о изградњи балон сале. Више од 2,5 милиона динара мештанима ова два села враћено је од пореза на имовину који је прикупљен у овим местима. За мање од две недеље они ће одлучивати како ће тај новац бити потрошен. Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и представници Градске управе посетили су прошлог понедељка Змињак и са окупљеним мештанима разговарали о предстојећем гласању.
-Тек када почнемо да разговарамо са мештанима можемо да видимо колико имају идеја. Сви који су ове године пропустили прилику да кандидују своје предлоге, моћи ће следеће. Добро је да новца има. Све што мештани уплате, њихово је, јер враћамо цео износ назад у села. Драго ми је што су се окупили око идеје да изграде балон салу, а још је боље што су мештани решили да преузму ствари у своје руке. Захваљујући овом процесу не причамо више о бесмисленим дневно-политичким темама него о стварним потребама људи, рекао је градоначелник.
Драган Станковић, мештанин Змињака и одборник у Скупштини града Шапца истакао је на скупу да мештани морају својим предлозима да иницирају позитивне промене у селу.
-Окупили смо се око предлога да се изгради балон сала јер сматрамо да је то једно од најважнијих питања за нашу децу. Пратимо политику Града која пропагира исте услове школовања у сеоским и градским школама. У Змињаку и Скрађанима је доста урађено у претходном периоду али ми, мештани, и даље морамо својим предлозима да покрећемо позитивне промене у нашем месту, а Град ће нас у томе сигурно подржати, рекао је Станковић.
Мештани Змињака и Скрађана гласаће у Змињаку у Дому културе 3. децембра од 8 до 16 часова.
Да гласа моћи ће свако ко је уписан у списак за гласање. Упис у списак могућ је до 1. децембра у просторијама Месне канцеларије.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa