Инфо

1. март 2018.1. мар 2018.
фото: Ј. Р.

фото: Ј. Р.

ДЕРБИ СЕЗОНЕ ЗА МЕДИЦИНАР

НИШКИ ИСПИТ ШАМПИОНКИ

Две београдске екипе и Бор биле су озбиљан изазов, али су Шапчанке нашле одговор и сада их очекује меч против главног ривала у борби за титулу. Реално је да ово буде припрема за финале плеј офа, а онај ко коло заврши боље пласиран, биће близу предности домаћег терена
Лига је врло изједначена, проглашавати две екипе финалистима готово три месеца пре почетка финалне серије је лудост, но свакако да играма у досадашњем току лиге “Медицинар” и “Наиса” заслужују да реше питање најбоље екипе у Србији. Утакмица у Чаиру неће дати одговор на то питање, али ће рећи који тим је у бољој форми овог тренутка.
Шапчанке су у низу од пет узастопних првенствених победа, за пораз не знају од претходне сезоне. Обе екипе су играле доигравање за титулу и у претходном шампионату, “Медицинар” је био бољи чак четири пута током сезоне, а низ је наставио и јесенас. У првој полусезони савладали су у Шапцу Нишлијке 30:26. У обе екипе се догодило неколико играчких промена од тог дуела, а Шапчанке имају и новог тренера. Иако и пораз до три гола разлике гарантује “Медицинару” прву позицију и после ове рунде, о тој опцији не размишљају у редовима владајућег шампиона.
-Вредно радимо, тренирамо, спремамо се за сваку утакмицу, противник није примарна брига, већ наша игра и да ми будемо праве. Када је тако, резултат не изостане. Идемо на победу и у Нишу – истиче Слађана Прелевић.
Почетак великог дербија је у суботу, од 18:30.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa