Инфо

1. март 2018.1. мар 2018.
МЕТАЛОПЛАСТИКА У БОРБИ ЗА ПЛЕЈ ОФ

НЕОЧЕКИВАНО СВЕ БЛИЖЕ

У случају успеха синоћ против “Спартака” Металопластика је потпуно вратила плеј оф у домен својих игара. Победа над “Обилићем” у Београду могла би је већ сада увести у групу од четири екипе. Противник дужник
Мало ко је могао претпоставити крајем децембра да “плави” имају ма какве плеј оф изгледе, али три тријумфа у низу и евентуални успех синоћ (не знамо у тренутку штампања исход дуела са “Спартаком”) потпуно су Металопластици вратили “власт” над предсезонским амбицијама. Обилић је био далеко свега два бода, а уживао је у плеј оф зони пред ванредно коло. Тријумф у престоници би Шапчане могао “лансирати” у одабрано друштво. Зимус ангажовани играчи дали су свој допринос екипи, али истовремено подигли и остале, но велики оптимизам захтева и опрез јер “Обилић” је и у Шапцу претходног новембра демонстрирао колико је јак.
-Мени њихови резултати нису никакво изненађење. Окупили су искусне играче, квалитетне, допунили их студентима који знају и воле рукомет и ето успеха. Наравно, одличан тренер је све то сложио. Хтели то да признају или не, они желе у плеј оф и имају квалитет за то. Сјајна је атмосфера, створили смо сами велику прилику, морамо сваки атом уложити како би је искористили, зато гледамо ка два бода – рекао је тренер Јордовић.
ТАБЕЛА (пред претходно коло): 1. Железничар 27; 2. Партизан 23: 3. Ц. Звезда 19; 4. Обилић 18; 5. Рудар 17; 6. Слога (П) 17; 7. М’ПЛАСТИКА 16; 8. Спартак 15; 9. Шамот 15; 10. Мокра Гора 11; 11. Пожаревац 8; 12. Југовић 6.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa