Инфо

5. април 2018.5. апр 2018.
ОТВАРАЊЕ МОТО СЕЗОНЕ У ШАПЦУ

Мото „бука“ у центру града

Мото клуб „Чивија“ за суботу 14. април у центру Шапца најављује догађај који ће званично означити почетак овогодишње мото сезоне. Тог дана ће више од 200 шабачких бајкера у 11 и 55 или „пет до 12“, упалити своје моторе не би ли јаким звуком моћних машина скренули пажњу осталих учесника у саобраћају на њихово присуство на друмовима. У склопу дешавања на централном градском тргу ће бити организована свирка, док ће учесници, грађани и гости након тога дружење моћи да наставе у просторијама Мото клуба „Чивија“.
-Раније је сезона на овакав начин званично почињала у Београду, али смо се након дугог низа година напокон изборили да се сезона отвара у сваком граду у Србији. У пет до 12 палимо моторе, у 12 ће бити организован дефиле улицама Шапца, док ће свирка са Трга бити настављена у нашем Клубу- објашњава Бојан Радукић испред Мото клуба “Чивија” и са поносом најављује још једно дешавање у организацији овог Клуба:
-Након овог “мини” мото скупа, предстоји нам крајем маја Мото скуп у Шапцу. Овај пут, захваљујући доброј организацији претходних година у Шапцу ће бити одржан Централни мото скуп, односно окупљање свих 40 клубова који постоје под патронатом Мото асоцијације Србије.
Догађај поводом отварања мото сезоне у Шапцу подржавају Град Шабац, Мото клуб „Батана“ из Шапца и бројни регионални клубови.

Т.Т.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa