Инфо

10. мај 2018.10. мај 2018.
ВК „ШАБАЦ“ ДОМАЋИН ЗЕМУНУ

ЗЕМУНЦИ ЗА ОПОРАВАК

После три узастопна пораза, шабачки ватерполисти фаворити против Земуна у наставку Супер лиге. У првом мечу Земунци намучили Шапчане
Три узастопна пораза су тешка у сваком спорту, без обзира на снагу ривала који су их нанели. Три убедљива пораза звуче још теже, али једини начин да се они бар потисну су победе. Умор је приметан код шабачких ватерполиста, распоред иначе згуснут и пренатрпан утакмицама, додатно је“чивијашима“ „обогаћен“ бараж дуелима за пласман у А1 лигу. Без обзира на све, овдашњи тим је свакако велики фаворит против екипе из београдског предграђа ове суботе. Уколико има нешто добро у поменутом лошем низу резултата, онда је то наступ из првог полувремена дуела са Црвеном Звездом претходног викенда, када је наш тим играо равноправно и потпуно парирао фавориту за титулу.
Јесте „Земун“ намучио Шапчане у првом колу Супер лиге, но тај дуел је одигран само два дана после повратка из Будве. Одиграо је тај тим још неколико добрих утакмица у плеј офу, но увек би на крају били поражени и очекивано је да тако буде и сада.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa