Инфо

10. мај 2018.10. мај 2018.
фото: Ј. Р.

фото: Ј. Р.

ФУДБАЛ – ОПРОШТАЈ ОД ДОМАЋЕГ ТЕРЕНА

ЈАВОР ЗА КРАЈ

Мачва против Ивањице игра последњи меч на домаћем терену у овој сезони. Утакмица у сенци реванша полуфинала Купа. Дуел важан за „Јавор“, за „Мачву“ без резултатског значаја. Аничић жели што бољи пласман
Најважнији фудбалски тренутак за шабачки фудбал догодио се јуче. У недељу ће навијачи поздравити финалисте Купа, творце највећег резултата у историји клуба или ће поздравити играче који су вратили елиту у Шабац и поновили највећи клупски успех у најмасовнијем такмичењу. Од резултата јуче, оног који је у овом тренутку нама непознат, а пре свега од залагања и труда фудбалера са грбом „Мачве“ крај срца, вероватно зависи интензитет аплауза и број оних који ће играче поздравити у последњем мечу ове сезоне у Шапцу.
Екипи из Ивањице ова утакмица значи све. „Бачка“ је прекинула лош низ у претходном колу и вратила се у игру за опстанак, те ће баш ова два тима, у последња два кола, одлучивати ко ће се радовати опстанку, а ко ће у нижи ранг наредне сезоне. Ипак, тренер Мачве неколико пута наглашава да се опстанком нису завршиле све амбиције клуба.
- Можда је некоме свеједно да ли ћемо бити девети или 14, али мени није. Обе позиције јесу гарант опстанка, но ми имамо низ без пораза и нема разлога да не циљамо и набоље плеј аут место. Идемо на победу – истиче Драган Аничић.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa