Инфо

9. август 2018.9. авг 2018.
Вицешампиони Србије
КАЈАК И МЛАДИ ЗОРКЕ

Вицешампиони Србије

Најмлађи кајакаши (мини кајак), као и такмичари пионирског узраста из Шапца окончали су овогодишње лиге својих категорија на другој позицији. Од првог до четвртог кола миникајакаши “Зорке” држали су позицију два и без потешкоћа је очували са коначних 928 бодова, одмах иза шампиона, “Дунава” из Бездана (1085 бодова). Трећи је БСК из Борче са 888,5 поена. Укупно се у мини кајаку, овог лета, надметало 25 екипа.
- Претходне године смо прекинули доминацију “Таркета” и освојили прву титулу у историји. Одбрана титуле била је и циљ пред старт шампионата, но екипа из Бездана је изненадила баш све, буквално је “експлодирала” и можемо само честитати на заслуженој титули. У клубу смо задовољни другом позицијом, а надамо се да 2019. пехар враћамо у Шабац - истакли су у табору Зорке.
Вицешампионско звање носе и пионири. Њихова лига била је неизвеснија од првенстава најмлађих. После доброг старта и нешто слабијих наступа у другом и трећем колу “зоркаши” су пали на треће место табеле. Ипак, у последњем сусрету веслали су добро и успели да се попну степеник више. Шампион је Таркет са 258 бодова, а Зорка и Дунав имају по 201. Попут мини кајака и код пинира представнике је имало 25 екипа.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa