Инфо

16. август 2018.16. авг 2018.
Прелиминарни распоред

Прелиминарни распоред

Организатори Светског првенства у кајаку и кануу, које наредног четвртка стартује у Португалу обајвили су прелиминарну сатницу такмичења. Уколико не буде измена, на воду у португалском Монтемор О Вељу, најпре ће Миленко Зорић. Он ће, у тандему са Марком Томићевићем већ око 09:30 у четвртак, 23. августа, веслати квалификације у дисциплини К2 1.000. Браниоци титуле, актуелни европски и светски шампиони, односно светски рекордери, први су фаворити за титулу, те је реално очекивати да иду до последње трке своје категорије предвиђене за петак, нешто после 15 сати.
Медаљу циљају наш Небојша Грујић и његов колега из чамца Марко Новаковић. У К2 200 стартују у квалификацијама у четвртак поподне. Квалификације су око 15, а полуфинале већ између 17 и 18 часова. Финале је предвиђено за суботу од 12:55. Поменути дуо је такође носилац светског рекорда своје дисциплине и актуелна трећа поседа Европе.
Шабачки кајак на језеру у Португалу репрезентоваће још Дејан Пајић. У једноседу на 1.000 метара Пајић, учесник ОИ у Рију, такмичење започиње у четвртак поподне квалификацијама. Уколико их успешно савлада, полуфинале га очекује у суботу ујутру, а финале исти дан, од 13:30.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa