Инфо

15. новембар 2018.15. нов 2018.
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Опроштај од 2018.

Синоћ су Шапчанке гостовале у Зајечару. Пазовчанке тим из категорије оних који желе у плеј оф. Победа учвршћује плаво-беле у плеј оф зони
Ви знате, ми не, ви знате исход гостовања МЕДИЦИНАРА у Зајечеру синоћ (уколико неко не зна може погледати на нашем сајту), ми у тренутку штампања нисмо знали, а свакако је важан за табелу. Табела коју видите настала је после седмог кола и вероватно је претрпела измене. Но, без обзира на исход, Шапчанкама је меч против МЛАДОСТИ бар једнако важан, ако не и важнији. Мање је важно због победничког краја календарске године, а више због учвршћивања места међу шест најбољих екипа на половини сезоне. Три екипе на врху сигурно ће у доигравање, а за преостала три места конкурише пет екипа. Сваки директан дуел носи више од два бода. Повољна ситуација за некадашњег шампиона је што ће четири од пет екипа гостовати у Шапцу у 2019. години, те би успех против Пазове донео и место у шест најбољих и велике шансе за плеј оф.
Пазовчанке важе за „домаћинску“ екипу, но квалитет ван „куће“ показали су у Новом Саду. Победили су тамо где је „пао“ шабачки тим, али и снажна НАИСА. Лидери су Марија и Милица Којчић и капитен Глушица, а у саставу имају неколико искусних играчица. Предовди их познато тренерско име Александар Рогановић. Тим за велики респект.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa