Инфо

6. децембар 2018.6. дец 2018.

Амбасадор Краљевине Белгије у Шапцу

Амбасадор Краљевине Белгије у Србији, Кунрад Адам, у петак је био гост Шапца. За њега је градоначелник Шапца Небојша Зеленовић приредио пријем у Градској кући. Поред градоначелника, састанку су присуствовали Душан Костадиновић, заменик градоначелника Шапца, Немања Пајић, председник Скупштине града Шапца и Совраније Чоњагић, директор Слободне зоне Шабац.
Амбасадору Белгије представљени су привредни потенцијали, култура и историја града.
Градоначелник Зеленовић је говорио о наградама и признањима које је добио Град Шабац, као једна од најбољих дестинација за улагање у Србији.
Он је истакао да захваљући доброј политици коју спроводи Градска управа града Шапца, данас људи у Шапцу немају проблем да нађу посао, јер је доласком иностраних компанија и ширењем домаћих фирми, отворен велики број нових радних места.
Амбасадор Краљевине Белгије, Кунрад Адам, захвалио се на гостопримству и позиву да дође у Шабац. Он је рекао да су односи између Белгије и Србије данас интензивнији него икад, а да је његов задатак, као амбасадора, да изађе ван Београда и упозна и друге градове у Србији, градове који би могли да буду потенцијлне инвестиционе дестинације за белгијских компанија.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa