Инфо

20. децембар 2018.20. дец 2018.
Прикупљене намирнице за помоћ Народној
кухињи и социјално угроженим

Солидарност и хуманост

На иницијативу Ученичког парламента и запослених у школи "Др Андра Јовановић", поводом прославе Дана школе организовано је традиционално прикупљање намирница за помоћ Народној кухињи и социјално најугроженијим. Више од пола тоне хране олакшаће свакодневицу суграђанима којима је то најпотребније.
Основне животне намирнице које су прикупљене у виду донације професора и ученика предате су Фондацији "Хумано срце Шапца".
-Наша сарадња траје дуги низ година и заснива се на узајамном поверењу и поштовању. Надамо се да ће тако бити и у будућности – рекла је председница Фондације Ружа Поповић.
У оквиру ових активности организована је и продајна изложба фармацеутских производа које израђују чланови школске секције, а приход од продаје биће умерен за куповину новогодишњих пакетића.
-Професори у нашој школи се труде да код ученика развију хуманост и потребу дељења са другима, јер то треба да краси сваког будућег здравственог радника и ми сматрамо да те вредности треба развијати и очувати – навела је директорка Медицинске школе Биљана Ђукнић.
М. Ж.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa