Инфо

11. април 2019.11. апр 2019.
Priston boY први у трци дана
ОТВОРЕНА ОВОГОДИШЊА СЕЗОНА КОЊИЧКИХ ТРКА У ШАПЦУ

Priston boY први у трци дана

Лепо време. Добро припремљена тркачка стаза. Узбуђења на претек. Пет галопских и једна галопска трка у сулкама. Знатижељни погледи великог броја посетилаца. Добра организација. Наредни састанак за Васкрс
28. априла
Priston boy је финиширао најбоље и у самом циљу успео да победи. Tако je освојиo највећи пехар првог тркачког дана, на отварању овогодишње сезоне, одржаног прошле недеље на хиподрому у Шапцу. То је био исход најважније трке дана Галеника Фитофармација. У узбудљивој завршници победник је иза себе оставио Torini hila, а потом су стигли Sansili и Vaslavi. Време победника било је 1,17 са 2.
Шабачки хиподром је отворио своје капије ове године нешто раније на велики хришћански празник Благовести. Стартовали су трком “Харпун” на дистанци дугој 1200 метара. У старт машини се нашло седам коња, четворогодаца и старијих без победе и пласмана. Најуспешнији је био Surčin из истоимене штале. Потом су кроз циљ прошли Until Again, Median и Sent Oliver.
“Plamen” је назив друге трке овог дана. Старт машина је била скоро пуна ( 11 грла без победе ). Наступили су на стази дугој 1.200 метара, а први кроз циљ је прошао Parti Brejker, власништво Дејана Вујичића и Нике Шендековић. Победник је у седлу носио Александра Шашића, а стазу је савладао у времену 1,13 са 4. Иза себе је оставио:Šaolin, Perer dol и Nortu Has.
Уследила је трећа трка галопера, под називом “Talisman” на 1.300 метара. Прво место је освојила Atina, Сан роко тима у чијем седлу је био прослављени Ђорђе Перовић. Atina је ову стазу савладала у времену од 1,17 са 4. Иза ње пласирали су се Barbara Hepvorth, Fast Indles и Orao Trlić.
Није изостало ни узбудљиво такмичење у петој трци на 1.500 метара. Овде је победио Tajson власништво Мирета Обреновића, са Перовићем у седлу. Други кроз циљ пролази Emanuel, а потом Jaspis и Esperanca.
Шлагер је уследио на самом крају овог дана у трци галопера у сулкама. Победио је Grom у чијим сулкама је био Драган Живановић.
Следећи тркачки дан на хиподрому у Шапцу биће за Васкрс 28. априла.
Љ.Ђ.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa