Инфо

25. април 2019.25. апр 2019.
САМО ЈЕДНОМ У ЖИВОТУ
ТРАДИЦИОНАЛНИ МАТУРАНТСКИ ТУРНИР

САМО ЈЕДНОМ У ЖИВОТУ

Традицију започету недавно ваш и наш лист жели да настави и овог маја. Ближи се крај школске године за матуранте, броје „ситно“ своје средњошколске дане, увелико припремају наредне животне кораке, трудећи се да што више времена проведу заједно градећи вечно памћене успомене.
„Глас Подриња“ и ове године пружа прилику њима, њиховим школама, да обуку дрес са грбом школе где су провели претходне године и наступе на ТРЕЋЕМ МАТУРАНТСКОМ ТУРНИРУ У МАЛОМ ФУДБАЛУ! Јединствено такмичење у Србији, намењено само ученицима завршних разреда замишљено као једна од последњих заједничких активности. Једном смо матуранти, само једном у животу (велики матуранти) и зато је наступ за матурантску репрезентацију нешто јединствено и посебно. Средњошколске године су перид најбржег сазревања, ти дани заувек остају у сећањима, а можда баш овогодишњи турнир буде још један делић вечности урезане у срца ускоро бивших средњошколаца.
Наравно, само такмичење, као и место и време зависе од броја пријављених школа, а до новог турнира, у бројевима који му претходе, кроз фотографије ћемо вас подсећати на прошлогодишњи Матурантски турнир одржан у сали Гимназије.

Најновији број

21. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa