Инфо

25. април 2019.25. апр 2019.
Награда као признање дугогодишњег  залагања и труда
ПСЦ Вуковић Шабац Реноов дилер године

Награда као признање дугогодишњег залагања и труда

"Изузетна нам је част што смо имали прилику да се после пет година поново нађемо међу највећим светским ауто кућама и освојимо по други пут ову престижну награду, која представља признање дугогодишњег залагања и труда целог нашег тима”, истиче Михаило Вуковић, власник ауто куће ПСЦ Вуковић
Ауто кућа ПСЦ Вуковић Шабац носилац је признања “Дилер године” за 2018. годину, признања које се додељује за изванредна достигнућа у области продаје и сервисирања Рено и Дачиа возила на престижном избору у групи Рено.
-Изузетна нам је част што смо имали прилику да се после пет година поново нађемо међу највећим светским ауто кућама и освојимо по други пут ову престижну награду, која представља признање дугогодишњег залагања и труда целог нашег тима, а све са жељом да купцима пружимо најквалитетнију услугу. Ауто кућа ПСЦ Вуковић Шабац, као овлашћени сервисер и продавац путничких и теретних возила марке Рено и Дачиа у нашој земљи, наставиће и у будућности да иде у правцу иновација и поставља највише стандарде пословања- истакао је овим поводом Михаило Вуковић, власник ауто куће ПСЦ Вуковић.
На свечаној церемонији доделе награда одржаној 4. априла на Националном стадиону Француске у Паризу, признање шабачкој фирми уручио је Оливије Murquet, директор продаје Групе Рено, изразивши захвалност представницима ПСЦ Вуковић на пруженом доприносу у промоцији Рено и Дачиа возила у Србији и региону.
У свечаном дефилеу победника уз заставе 35 земаља била је и застава Србије, а ПСЦ Вуковић је достојно репрезентовао нашу земљу и град.
Такмичење “Дилер године” је традиционално такмичење у групи Рено, које се одржава у 35 држава. Критеријуми такмичења засновани су на најважнијим показатељима који осигуравају краткорочно и дугорочно успешно пословање, а ауто кућа ПСЦ Вуковић из Шапца нашла се у самом врху дилера из Србије у броју испоручених возила, комерцијалном промету резервних делова, квалитету у продаји и постпродаји Рено финансирања као и укупне профитабилности.
Ауто кућа ПСЦ Вуковић је постала део дилерске мреже Рено-Нисан Србија 2004. године. У саставу ауто куће налазе се ауто салони за продају нових возила марке Рено и Дачиа, сервис, механика, лимарско-каросеријски сервис, као и агенција за регистрацију возила и технички преглед МВ Ауто.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa