Инфо

Берза

  • aero 881 ⚫ 0,00%
  • kmbn 2.420 ▼ -1,22%
  • niis 554 ▲ 0,91%
  • unpr 750 ⚫ 0,00%
(25. април 2019.)
ПСЦ Вуковић Шабац Реноов дилер године

Награда као признање дугогодишњег залагања и труда

"Изузетна нам је част што смо имали прилику да се после пет година поново нађемо међу највећим светским ауто кућама и освојимо по други пут ову престижну награду, која представља признање дугогодишњег залагања и труда целог нашег тима”, истиче Михаило Вуковић, власник ауто куће ПСЦ Вуковић
Награда као признање дугогодишњег  залагања и труда
Ауто кућа ПСЦ Вуковић Шабац носилац је признања “Дилер године” за 2018. годину, признања које се додељује за изванредна достигнућа у области продаје и сервисирања Рено и Дачиа возила на престижном избору у групи Рено.
-Изузетна нам је част што смо имали прилику да се после пет година поново нађемо међу највећим светским ауто кућама и освојимо по други пут ову престижну награду, која представља признање дугогодишњег залагања и труда целог нашег тима, а све са жељом да купцима пружимо најквалитетнију услугу. Ауто кућа ПСЦ Вуковић Шабац, као овлашћени сервисер и продавац путничких и теретних возила марке Рено и Дачиа у нашој земљи, наставиће и у будућности да иде у правцу иновација и поставља највише стандарде пословања- истакао је овим поводом Михаило Вуковић, власник ауто куће ПСЦ Вуковић.
На свечаној церемонији доделе награда одржаној 4. априла на Националном стадиону Француске у Паризу, признање шабачкој фирми уручио је Оливије Murquet, директор продаје Групе Рено, изразивши захвалност представницима ПСЦ Вуковић на пруженом доприносу у промоцији Рено и Дачиа возила у Србији и региону.
У свечаном дефилеу победника уз заставе 35 земаља била је и застава Србије, а ПСЦ Вуковић је достојно репрезентовао нашу земљу и град.
Такмичење “Дилер године” је традиционално такмичење у групи Рено, које се одржава у 35 држава. Критеријуми такмичења засновани су на најважнијим показатељима који осигуравају краткорочно и дугорочно успешно пословање, а ауто кућа ПСЦ Вуковић из Шапца нашла се у самом врху дилера из Србије у броју испоручених возила, комерцијалном промету резервних делова, квалитету у продаји и постпродаји Рено финансирања као и укупне профитабилности.
Ауто кућа ПСЦ Вуковић је постала део дилерске мреже Рено-Нисан Србија 2004. године. У саставу ауто куће налазе се ауто салони за продају нових возила марке Рено и Дачиа, сервис, механика, лимарско-каросеријски сервис, као и агенција за регистрацију возила и технички преглед МВ Ауто.

Најновији број

13. август 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa