25. april 2019.25. apr 2019.
SAMO JEDNOM U ŽIVOTU
TRADICIONALNI MATURANTSKI TURNIR

SAMO JEDNOM U ŽIVOTU

Tradiciju započetu nedavno vaš i naš list želi da nastavi i ovog maja. Bliži se kraj školske godine za maturante, broje „sitno“ svoje srednjoškolske dane, uveliko pripremaju naredne životne korake, trudeći se da što više vremena provedu zajedno gradeći večno pamćene uspomene.
„Glas Podrinja“ i ove godine pruža priliku njima, njihovim školama, da obuku dres sa grbom škole gde su proveli prethodne godine i nastupe na TREĆEM MATURANTSKOM TURNIRU U MALOM FUDBALU! Jedinstveno takmičenje u Srbiji, namenjeno samo učenicima završnih razreda zamišljeno kao jedna od poslednjih zajedničkih aktivnosti. Jednom smo maturanti, samo jednom u životu (veliki maturanti) i zato je nastup za maturantsku reprezentaciju nešto jedinstveno i posebno. Srednjoškolske godine su perid najbržeg sazrevanja, ti dani zauvek ostaju u sećanjima, a možda baš ovogodišnji turnir bude još jedan delić večnosti urezane u srca uskoro bivših srednjoškolaca.
Naravno, samo takmičenje, kao i mesto i vreme zavise od broja prijavljenih škola, a do novog turnira, u brojevima koji mu prethode, kroz fotografije ćemo vas podsećati na prošlogodišnji Maturantski turnir održan u sali Gimnazije.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa