Инфо

15. август 2019.15. авг 2019.
ДУЕЛ СА ЗАЧЕЉА
ФУДБАЛ: СУПЕР ЛИГА СРБИЈЕ

ДУЕЛ СА ЗАЧЕЉА

Две екипе које су лоше стартовале. Мачва слаб бодовни старт, слаба игра, Тешовић апострофира грешке у одбрани. Победа императив
Нешто не функционише како је замишљено и иако је пето коло тек, јасно је да више нема оправдања и мира у констатацији „тек је почетак“. Било да сте оптимиста, песимиста или реалиста, нема збора да ово, до сада, није добро. Мало ко је веровао, али у лошој МАЧВИ, напад је мање слаб део тима, до сада.
-Грешке у одбрани се понављају, били смо једна од најбољих одбрана претходне сезоне, сада смо најлошија и морају озбиљне промене да се направе – рекао је Дарко Тешовић.
Када сте на зачељу, не може ниже, али мора више. НАПРЕДАК готово једнако као МАЧВА може описати досадашњу сезону. Реми против Партизана је вратио наду, али и они су још један плеј оф такмац који је на дну, испод ова два тима нема никога у Супер лиги! Некадашњи тренер Мачве Предраг Роган није се снашао на старту код „чарапана“ и вероватно да на добропознатом стадиону види прилику да почне добар низ, али то МАЧВА никако не сме да дозволи. Напредак има више проблема у нападу, а задатак да то поправи има Ндијае и други интернационалац Павићевић који је овог лета стигао из Црне Горе. Пајовић пропушта утакмицу због жутих картона, а свакако да ће у тиму бити: Милошевић, Миловановић, Ожеговић, Ивановић, Зец, Аксентијевић, Чучковић.
Тешовић мора нешто променити, наћи модел који ће напокон донети победу. Промене су најављене, тешко да се могу знати пре изласка екипе на тарен. До сада, МАЧВА је побеђивала Крушевљане у Шапцу, претходне две године, оба пута по 1:0, али онда су на клупама били Аничић и Косановић, сада је то дуел Тешовић против Рогана.
Док су Шапчани током припрема говорили о плеј офу, Напредак је помињао чак и Европу. Предалеко су оба тима од тога, а само који победи у недељу може да каже да још има реалне шансе.

Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa