Инфо

14. новембар 2019.14. нов 2019.
Модерна образовна установа
Основна школа „Вук Караџић“ - мисија и визија

Модерна образовна установа

Мисија школе да подстиче лични развој ученика и наставника. Савремено опремљена образовна установа. Традиција дуга 132 године. Признања на такмичењима потврда квалитета
Свечаном приредбом „Мењам пубертет за било шта – повољно“ Основна школа „Вук Караџић“ одала је почаст својој 132 године дугој историји. Представама, концертима, спортским и креативним активностима у обележавању Дана школе матичној установи прикључила су се и издвојена одељења у Касарским ливадама и Мачавнском Причиновићу.
Директор Драгослав Павловић истиче да је мисија школе да подстиче лични и социјални развој ученика кроз квалитетне програме које реализује професионали тим наставника и особља како би постали модерна образовна установа.
-Желимо да постанемо савремено опремљена школа у којој је настава ефикасна и прилагођена потребама и интересовањима ученика и наставника у коју ће деца радо долазити, али и њихови родитељи – истиче Павловић и додаје да је у току реконструкција фасаде на школи у Касарским ливадама коју су покренули родитељи предшколске групе и представници месне заједнице уз финансијску подршку привредника, Града, мештана Касарских ливада (МЗ) и школе.
-На иницијативу је правовремено одговорила и Градска управа буџетским средствима. Уз фасаду урађени су тоалети, обезбеђене клупе и столице за учионицу. Захваљујући раније рализованом пројекту МПНТР- „2000 дигиталних учионица“ све учионице у нашој школи, укључујући и издвојена одељења имају дигиталну опрему која свакако да помаже ученицима да постижу запажене резултате како на редовној настави, тако и на такмичењима. Због тога смо поносни на дугу традицију наше школе.

М. Ж.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa