Инфо

24. септембар 2020.24. сеп 2020.
Са Јесењег турнира  седам медаља
КК “Таур”

Са Јесењег турнира седам медаља

Бронза у главној брзинској утакмици за Саву Марковића и Тадеу, којој је ово прва утакмица након вишемесечног опоравка
За КК “Таур” шабачке Средње пољопривредне школе смо већ навикли да нас у сезони такмичења, скоро сваког викенда обрадује са неколико медаља. Међутим, протекла субота у овом младом клубу остаће упамћена као “дан тријумфа”. Са “Јесењег турнира” у Београду “Тауровци су се вратили са бронзаном медаљом из главне брзинске утакмице и шест златних медаља из предутакмица.
Злато су овом приликом освојили Огњен Јанковић, Сава Марковић, Мина Богдановић, Дуња Пурић, Анђелија Ћасић и Софија Арсеновић.



Звезда дана је био Сава Марковић, још увек актуелни вицешампион државе и његова Тадеа. Он је у конкуренцији од 33 такмичара из Србије, Македоније и Хрватске, у главној брзинској утакмици, освојио треће место. Бронзана медаља поприма златну патину уколико се узме у обзир чињеница да је “Јесењи турнир”, прва овогодишња утакмица на којој су Сава и Тадеа заједно учествовали. Наиме, грло које је са Марковићем у седлу прошле године освојило друго место на Првенству Србије, дуже од шест месеци се опорављало од повреде.
По плану такмичења у викенду пред нама следи Првенство Војводине у Новом Саду. У категорији јуниора за клуб ће наступати Сава Марковић и Огњен Јанковић.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa