Инфо

17. септембар 2020.17. сеп 2020.
Три медаље са Ride and Shine туринра
КК „ТАУР“

Три медаље са Ride and Shine туринра

Са другог дана турнира екипа КК Таур, Средње пољопривредне школе,вратила се са освојене три златне медаље. У предутакмицама успешни су били Сава Марковић, Јована Арсеновић и Касијана Марковић
Након паузе проузроковане ситуацијом у вези са Covid 19 вирусом, овог викенда су почела и такмичења у коњичком спорту.
На теренима СЦ Horseland одржан је Ride and Shine, на коме је боје КК Таур, Средње пољопривредне школе, првог дана бранио Огњен Јанковић са грлом Шарлиз у главној утакмици за јуниоре.
У конкуренцији 20 такмичара освојио је четврто место.



-Остаје жал за победом, јер је паркур изјахао у најбољем времену, али је нажалост имао једно рушење препоне. Огњен ће сутра поново јахати у главној утакмици, а све у склопу припрема за долазеће Првенство Војводине, као и за Првенство Србије- поручили су у КК “Таур”.
Са другог дана турнира екипа КК Таур, Средње пољопривредне школе,вратила се са освојене три златне медаље. У предутакмицама успешни су били Сава Марковић, Јована Арсеновић и Касијана Марковић.
Поново је наступао и Огњен Јанковић, у главној утакмици, где је у склопу припрема за државно првенство у конкуренцији двадесет такмичара освојио пето место са два рушења препона.
Идући викенд КК “Таур” настављ такмичења у СЦ L’ amour de cheval у Београду.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa