Инфо

12. новембар 2020.12. нов 2020.
тк ”винер чиви”

тк ”винер чиви”

ТЕКВОНДО – ФОРМЕ

Пионири и јуниори

У финишу расцепкане сезоне епидемиолошком ситуацијом, теквондисти из Шапца су наступали на Купу Србије у формама, а организованом за категорије пионира и јуниора. Сва три шабачка клуба су наступала, неко у јачем, неко у слабијем саставу.

Поново је освојен значајан број медаља у јачој А и слабијој Б категорији.
Код пионира, Петар Ел Рабади (Винер Чиви) осваја сребро Б категорије, као и Матеја Лукић (ВЧ) бронзу, односно Давид Лазић (ВЧ) сребро. У А категорији Милица Митровић (Шабац) је вицешампион, а на истом месту били су Вања Урошевић (ВЧ), Лидија Лазић (Летњиковац), Стефан Веселиновић (Шабац), Марко Гајић (Шабац), Лазар Илић (ВЧ), бронзе су досегли Јована Живановић (Шабац), Немања Митровић (Летњиковац) и Страхиња Васић (Летњиковац).
Међу јуниорским узрастом медаљама су се истакли: Лазар Драгојевић (ВЧ), Марко Лазић (Летњиковац) и Ана Тијанић (ВЧ), шампиони својих категорија. Статус вицешампиона имају Драга Илић (ВЧ), Урош Белановић (Шабац), Сергеј Теофиловић (Летњиковац). Треће позиције заузели су, у својим категоријама: Стефан Бањац (Летњиковац), Мина Митровић (Летњиковац), Алекса Васић (Летњиковац), Младен Трифуновић (Летњиковац), Петар Катавић (ВЧ) и Матеја Ивановић (ВЧ). Списку јуниорских одличја треба додати и сребро Ивана Булатовића (ВЧ) који је био други у Б категорији.

тк ”летњиковац”


У екипном пласману, најуспешнији су били Шапчанке и Шапчани међу јуниорима. Јуниорке Винер Чивија освојиле су екипно најбоље, док су њихове колеге треће, а у укупном јуниорском пласману овај тим је други. Летњиковац је јуниорски вицешампион код јуниора, у збиру четврти.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa