Инфо

19. новембар 2020.19. нов 2020.
фото: н. јанковић

фото: н. јанковић

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (Ж)

Дуг пут, али уз наду

Не по распореду и не по својој жељи, већ стицајем неповољних здравствених околности у екипи Младости, шабачки МЕДИЦИНАР је имао слободан викенд. С једне стране добродошао за одмор врло младих рукометашица, већином средњошколки, којима је наметнут изузетно густ распоред, а с друге стране реч је и о дуелу који мора бити одигран у неком другом термину, што опет додаје густини. Било како било, Шапчанке су можда и најпријатније изненађење Супер лиге и са великом залихом и на њој заснованој растерећености, односно оптимизму, првенство настављају гостовањем у Бору, против још једног тима који игра изнад очекивања.

-Има значајних сличности између Бора и нас. Реч је о такође младој екипи, искуснијој од нас, али свакако младој екипи која воли, као и Медицинар, да игра брзо. Могао би то бити јако леп меч. Предност домаћег терена је њихова, нас очекује дуг пут, удаљено гостовање, али верујем да уз жељу, преданост и полет имамо шта је неопходно да искористимо своје прилике и остваримо позитиван резултат – истиче Ана Благојевић, бек шабачког клуба.

Боранке су такође одмарале, очекивао их је меч у Јагодини, али је Ковид у редовима шампиона одложио и тај дуел. До сада имају једну победу, два ремија и два пораза, међутим говоримо о два ремија у којима су изгубили бодове, контролисали меч против Младог радника и Радничког и прокоцкале три гола вишка у последња три минута, док су порази у Инђији, а посебно у Нишу очекивани. Симоновић, Сујић, Николић и голман Илић су највећи адути рударског града.

После Бора, Медицининар очекује меч против Зајечара у Шапцу, Јагодине у гостима и Ниша у Шапцу, уз одложен дуел, такође у Шапцу, против Младости.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa