Инфо

19. новембар 2020.19. нов 2020.
Дерби крај јесени
ФУДБАЛ: СЛЗ И ЗОНА

Дерби крај јесени

Распоред мечева у трећем и четвртом рангу одређен је пре почетка сезоне, али су се резултати тако посложили да последње коло пред дугу паузу доноси неколико, бар у најави, сјајних утакмица на нашем подручју и великих дербија.
Низ добрих резултата МАЧВА из Богатића није успела да настави у Ариљу. Поражена је од екипе која је у одличној форми, великог изненађења првенства. Тежак крај Богатинце очекује на свом терену када им гостује убско ЈЕДИНСТВО, тим који не зна за било шта друго осим победа већ пет кола, свих пет предвођен Обрадовићем, тренером који је сезону започео баш на клупи Мачве, али је сарадња прекинута после пораза од Такова. Сада ће покушати да свом некадашњем клубу нанесе пораз, а у томе ће покушати да га спречи његова замена Ђурковић Игор. У истом периоду Богатинци имају три победе, реми и пораз, дакле меч екипа у одличној форми.

У Зони једнако узбудљиво. Минус девет уз име СЛОГЕ из Богосавца је једини разлог због чега се у овом селу не слави друга узастопна јесења титула четвртог ранга, али упркос томе и жалбама, момци у црно-белом играју без грешке и сада их чека изазов против досадашњег лидера из Ваљева. Десет кола РАДНИЧКИ не зна за пораз, Богосавац 11, а у том периоду Слога је имала само два ремија и девет победа. Чека се исход жалбе, али ће успех Слоге потврдити да је најбоља у лиги. МЛАДОСТ из Прњавора нико није сврставао међу фаворите, али су константном формом завредели високу позицију и прилику да у великом дербију, победом над водећим РАЂЕВЦЕМ направе помак и докажу да у српсколигашким причама њих нико не сме искључити. Могли би чак и до другог места на дугој паузи.

Сви мечеви почињу у 13 часова. У Богатићу је дуел заказан за суботу, у Богосавцу и Прњавору дан за фудбал је недеља.

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa