Инфо

14. јануар 2021.14. јан 2021.
Година почиње даривањем
БОЖИЋНА АКЦИЈА РОТАРИ КЛУБА

Година почиње даривањем

Ротари клуб Шабац и овог Божића обрадовао је првог дечака и прву девојчицу рођене на овај дан. Акција је традиционална већ дужи низ година, а овога пута поклон изненађења био је новчани.

-Годину почињемо даривањем, а како су деца наша будућност, желимо да покажемо да мислимо на њима од самог почетка, односно њиховог рођења. За то смо изабрали Божић, као најрадоснији дан у години, како бисмо истакли шта сматрамо најважнијим. Верујемо да ћемо ову традицију неговати још дуго, а да ће беба сваке године бити све више, каже Владан Тешић, председник Ротари клуба Шабац.

Због епидемиолошке ситуације није могуће ући у Породилиште, па је част да упозна мајке и бебе и уручи им поклоне имала специјалиста хирургије др Славица Ђурић, дугогодишњи члан Ротари клуба Шабац.

Деца су у фокусу ангажовања Ротари клуба, што доказују целе године, а не само на Божић. Помажу како децу са сметњама у развоју и децу без родитеља, тако и ону успешну и талентовану. Хуману страну показују и у вандредним ситуацијама, али и деловањем у различитим сверама друштва како би побољшали услове живота за све.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa