Инфо

18. фебруар 2021.18. феб 2021.
Решење дугогодишњег проблема
ПОСТАВЉЕНА НОВА ТРАФО СТАНИЦА У МРОВСКОЈ

Решење дугогодишњег проблема

За мештане Мровске дугогодишњи проблеми са лошим напоном струје и нередовним напајањем електричном енергијом, решени су постављањем нове трафо станице.
Председник Општине Владимирци Горан Зарић, обишао је постављање трафо станице и поручио да се сарадњом са Електродистрибуцијом Шабац – испоставом у Владимирцима, назире крај проблемима.
-Ми смо успели да у сарадњи са Електродистрибуцијом урадимо и поставимо нови трафо у овом делу села, где су фамилије Миловановићи, Живковићи, Богићевићи, Ракићи, Андрићи, рекао је председник.
Председник је у свом обраћању навео да је имао разговоре са људима из овог дела села, који су имали проблеме, попут честих прекида у снабдевању електричном енергијом до слабог напона. Проблеми су се јављали и са апаратима у домаћинствима, који су се кварили због последица ниског напона.
Изградњом трафо станице, мештани се више неће сусретати са овим проблемима, с обзиром да им је сада омогућено редовно снабдевање електричном енергијом.
Радује и вест да се планови за наредни период односе на побољшање и унапређење читаве мреже на овом подручју.
Истом приликом, председник је навео да се у сарадњи са Електродистрибуцијом, планира извођење ових послова и на неколико других локација, како би грађани Општине Владимирци, већ у овој години добили боље снабдевање електричном енергијом.
Такође су најављене активности, које ће се у циљу унапређења самог посла, предузимати и у наредним годинама.
Сарадња Општине и Електродистрибуције, у погледу реконструкције и опоравка мреже, која мештане Владимираца снабдева електричном енергијом, умногоме ће олакшати њихов свакодневни живот и потребе.
Извор: ТВ “Ас”

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa