Инфо

18. март 2021.18. мар 2021.
Боља ситуација у прва два месеца
ДОБРЕ ВЕСТИ НА САСТАНКУ САВЕТА ЗА БЕЗБЕДНОСТ САОБРАЋАЈА

Боља ситуација у прва два месеца

Да Савет ради добро говори и чињеница да је пре неколико дана у Шабац стигла и награда. Сандра Мићић, члан савета, 8. марта је од Министарства унутрашњих послова и Агенције за безбедност саобраћаја награду за допринос унапређењу безбедности саобраћаја
Током прва два месеца ове године није било саобраћајних незгода са смртним исходима и број саобраћајних незгода и свих прекршаја се за овај период драстично смањио. Ове податке у петак је на седници Савета за координацију послова безбедности саобраћаја на путевима на териотирији града Шапца, изнео председник Савета Немања Пајић.
Да Савет ради добро говори и чињеница да је пре неколико дана у Шабац стигла и награда. Сандра Мићић, члан савета, 8. марта је од Министарства унутрашњих послова и Агенције за безбедност саобраћаја награду за допринос унапређењу безбедности саобраћаја.
-Примила сам позив да присуствујем додели награда женама које су дале допринос унапређењу безбедности саобраћаја. На том пријему било је нас 30 жена награђених из различитих области и сфера друштва. Поздравили су нас Министар унутрашњих послова и директор Агенције за безбедност саобраћаја, који су нам се захвалили на нашем доприносу, уручили нам захвалнице, награде и подстакли да наставимо исто овако, а ако може неко од нас да пружи и више и да мотивишемо све жене у нашем окружењу да се према својим могућности укључе у кампање које се односе на безбедност у саобраћају, рекла је Сандра Мићић.
Немања Пајић је исказао је задовољство због награде, али и истакао да је највеће признање и оно што је најважније - резултати које показује анализа безбедоносне ситуације у саобраћају за прва два месеца.
-Параметри су много бољи него у протеклом периоду и за прошлу и за раније године. То говори да се људи одговорније понашају у саобраћају, да поштују препоруке. Надам се да ће тако бити и убудуће. Савет ће својим активностима доприносити томе. Седницом започињемо рад по програму за 2022. годину који сада морамо да донесемо и да добијемо сагласност од Агенције до 1. августа ове године за наредну годину. Наш Савет је препознатљив по превентивном раду са децом што ћемо такође наставити да радимо и надамо се да ћемо имати што бољу ситуацију на нашим улицама, рекао је Немања Пајић.
M.M.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa