Инфо

17. јун 2021.17. јун 2021.
Бронзани викенд за „Тауровце“
ОТВОРЕНО ПРВЕНСТВО ВОЈВОДИНЕ У ПРЕСКАКАЊУ ПРЕПОНА

Бронзани викенд за „Тауровце“

Појединачно и екипно треће место у категорији јуниора за представнике КК „Таур“ Средње пољопривредне школе. Један од најтрофејнијих наступа у историји клуба
Сава Марковић и његова верна саборкиња Тадеа, прошле недеље освојили су бронзу у појединачној конкуренцији за јуниоре Отвореног првенства Војводине у прескакању препона. Дан раније, овај успешни двојац, појачан тимом који су чинили Огњен Јанковић и Шарлиз, апсолвирали су паркур са једним рушењем и заслужено заузели екипно треће место. Дупла бронза у јакој конкуренцији такмичара из Србије, Македоније и Хрватске, представља велики успех у трогодишњој историји клуба.




Првог дана Првенства, у уводној утакмици, такмичарка Јована Арсеновић, освојила је златну медаљу, док су без пласмана остале Касијана Марковић и Јована Божић. Након тога, истог дана такмичења, у другој утакмици наступају Сава Марковић и грло Терор, и у озбиљној конкуренцији од 20 такмичара заузимају друго место и сребрну медаљу. Као што смо већ навели, у догађају дана за јуниоре, Клуб су представљали Сава Марковић са Тадеом и Огњен Јанковић са Шарлиз, и својим наступом заузели екипно треће место.
Други дан је почео златом које су Клубу у предутакмици донели Огњен Јанковић и Кинг, док је у утакмици дана Сава са Тадеом имао бронзани наступ, а Огњен и Шарлиз зазуимају четврто место.
У КК „Таур“Средње пољопривредне школе са домом ученика,тврде да је ово један од њихових најуспешнијих викенда, али места одмору нема, јер су у току припреме за Првенство Србије.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa