Инфо

17. јун 2021.17. јун 2021.
"Глас Подриња"

"Глас Подриња"

УСПЕХ ВАКЦИНАЛНЕ КАМПАЊЕ

Шампиoн се вакцинисао у Шапцу

Сви се морамо укључити у то и дати максимум да путем вакцинације стекнемо колективни имунитет и наставимо нормалан живот
Један од најбољих светских кик боксера и ММА бораца, Бразилац, Антонио “Бигфут” Силва у понедељак се, заједно са супругом и тренером, вакцинисао на вакциналном пункту у Економској школи. Силва је претходне вечери учествовао у борилачком спектаклу “Мегдан” на Тргу шабачких жртава.
-Вакцинација у Бразилу се обавља много спорије. Због наших година бисмо морали дуго да чекамо.

"Глас Подриња"


Захваљујем се граду Шапцу. Као дугогодишњи спортиста и шампион желим да поручим да је веома битно вакцинисати се, за све. Сви се морамо укључити у то и дати максимум да путем вакцинације стекнемо колективни имунитет и наставимо нормалан живот. Важно је за спористе који желе да се такмиче и побеђују, али и за све друге људе како би нормално живели и радили, поручио је Силва.
Бразилски шампион добио је “Фајзер” вакцину, а планирано је да кроз три недеље дође на ревакцинацију. Градоначелник Шапца Александар Пајић сматра да је ово још један показатељ колико је Србија јака.
-Захваљујући председнику државе Александру Вучићу и Влади Србије, пре свега наши држављани, али и гости Србије, могу да се вакцинишу у нашој земљи. Велики шампион, Бразилац Силва, који учествовао на “Мегдану” у Шапцу је нажалост изгубио, али је показао своје огромно умеће у борилачким вештинама, дошао је код нас да се вакцнинише. Ако велики шампиони могу да се вакцинишу у Србији то треба да ураде и сви наши суграђани, рекао је Александар Пајић.

Најновији број

29. јул 2021.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa