Инфо

17. јун 2021.17. јун 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

ДОНАЦИЈА МИНИСТАРСТВА ФИНАНСИЈА ГРАДСКОЈ УПРАВИ ШАПЦА

За ефикаснији рад градских служби

Сарадња са Управом за трезор је и до сада била на врхунском нивоу, али се види да нови менаџмент и ново руководство ове институције има добру визију како то треба у будућности да изгледа
Рачунарску опрему коју је Министарство финансија уручило Градској управи Града Шапца, користиће њени запослени, а у циљу бољег и ефикаснијег финкционисања градских служби. Опрему је градоначелнику Шапца Александру Пајићу, у петак, уручио директор Управе за трезор Марко Гверо са својим сарадницима.

-Сарадња републичких органа и локалне самоуправе веома је битна за даље напредовање нашег друштва. Управа за трезор је започела модернизацију свог пословања, као и равномерни развој своје мреже коју чине 34 филијале и 110 експозитура широм наше земље. Као наставак добре сарадње одлучили смо да донирамо рачунарску опрему локалној самоуправи Шапца која ће јој олакшати да послове своје надлежности обавља ефикасно, на задовољство свих грађана Шапца, рекао је Марко Гверо и захвалио на срдачној добродошлци у Градску управу Града Шапца. Такође је подсетио грађане да своје рачуне могу да измире на шалтерима Управе за трезор по најнижој провизији.

Као наставак добре сарадње одлучили смо да донирамо рачунарску опрему локалној самоуправи Шапца која ће јој олакшати да послове своје надлежности обавља ефикасно, на задовољство свих грађана Шапца


Градоначелник Пајић је изразио задовољство због посете Граду делегације Министарства финасија и директора Управе за трезор. Донацију рачунарске опреме оценио је као вредну.

-Поносни смо што ћемо на добробит свих грађана Шапца имати модернију опрему коју ћемо моћи да употребимо за боље функционисање градских служби. Сарадња са Управом за трезор је и до сада била на врхунском нивоу, али се види да нови менаџмент и ново руководство ове институције има добру визију како то треба у будућности да изгледа. Ми пратимо ту визију на добробити свих грађана Мачванског округа, а посебно грађана Шапца, рекао је Александар Пајић.
М.М.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa